Treći adventski vikend prepun događanja
Objavljeno: 09.12.2016.
Svaki vikend, Adventski park u Crikvenici nosi nova iznenađenja. Tako će se ovaj vikend na Adventu naći ponešto za svakoga.
Naši najmlađi u subotu moći će uživati u lutkarskoj predstavi „Potraga za blagom“ te mađioničarskoj predstavi Joze Boze. U popodnevnim satima biti će prikazani stari božićni običaji ovog kraja na ˝Božiću po nigdanju˝ te će u galeriji biti skupna izložba slikara Vinodolskog kraja. Večer je rezervirana za božićne evergreene koji će Adventskim parkom prenijeti čaroliju Božića.

Nedjelju će obilježiti svima posebno drag događaj festival palačinki Palačinka'da! u kojoj će sudjelovati ugostitelji sa crikveničkog područja i poznati crikvenički kuhari Nikola Cossutti i Zoran Delić. Palačinka'da je kao i prošle godine humanitarnog karaktera, a sav prihod od prodaje palačinki bit će dodijeljen u humanitarne svrhe za Dominka Bosanca tj za humanitarnu akciju ˝Dominikov osmijeh˝. Uz fini miris palačinki, parkom će zavladati i uhu ugodni zvukovi Swingerya i Pinky and the braina.

Nemojte zaboraviti da uz sve to možete osjetiti dašak zime na našem prvom klizalištu Ledena morska bajka na samoj plaži, kojega danas službeno otvaramo!
Ako se još uvijek dvoumite kako i gdje provesti vikend, dođite u Adventski park, vjerujemo da se nećete razočarati!