Četvrti Adventski vikend živim jaslicama najavio Božić
Objavljeno: 19.12.2016.
Sve se više u zraku osjeća pravo božićno raspoloženje, a u skladu s tim bio je i cijeli predbožićni vikend na Adventu u Crikvenici.
Započeo je već u petak u Osnovnoj školi Zvonka Cara s dječjim božićnim sajmom na kojem se okupio veliki broj djece i roditelja te je održana i prigodna priredba.

Subotnje jutro osvanulo je lijepo i sunčano, što je samo potaklo ljude da dođu u Adventski park gdje se održavao sajam božićnih kolača i ukrasa. Djeca su se mogla provozati besplatnim vlakićem Djeda Božićnjaka te se fotkati s njim i šapnuti mu svoje želje. Vrtići, škole, Centar Izvor i mladi Župe UBDM svojim su božićnim programom upotpunili adventski program ovog vikenda. Smijeh, veselje i radost naših najmlađih odzvanjali su parkom. Za večernji program bio je zadužen TS „Baruffa“ koji je veselim taktovima raspjevao cijeli park.

Nedjelja je također počela sajmom božićnih ukrasa i kolača te vožnjom kočijom ulicama našeg Grada. Pokazalo se da je kočija ponovo bila pravi pogodak za posjetitelje koji su rado uskočili u kočiju i provozili se centrom. Nedjeljno jutro upotpunio je nastup TS „Mistral“ nakon kojih je pjesma nastavljena uz stihove i pjesme naših starih. Prava senzacija i uvod u božićni tjedan bilo je skazanje živih jaslica pod nazivom „Božić je judi“ koji je okupio veliki broj ljudi te oduševio sve prisutne.

Vikend za nama, približio nas je Božiću i ispunio očekivanja organizatora i posjetitelja. Pred nama je Badnjak i Doček stare te još uvijek nije kasno doći u Crikvenicu i uživati u programu ovoga Adventa u Crikvenici.