Doček stare godine u Crikvenici uz grupu Hladno pivo
Objavljeno: 02.01.2017.

U petak 30. prosinca, već tradicionalno, Crikvenica je dočekala posljednji dan 2016. godine.

Program je započeo u 18 sati na Trgu Stjepana Radića, a svi prisutni mogli su se okrijepiti na kućicama koje su nudile bogat program te plesati uz zvukove pjesama koje je puštao DJ, dok je klizalište Ledena morska bajka bilo je otvoreno za posjetitelje sve do 22 sata.

Grupa Trend je svojim dolaskom na pozornicu dodatno zagrijala atmosferu i pripremila publiku na dolazak dugo iščekivanog Hladnog piva. Uoči samog početka nastupa Hladnog piva zamjenik gradonačelnika Veselko Mutavgjić uručio je nagradu Adventska pahulja, nagrada za najbolje ukrašen vrt, izlog, okućnicu koja je ove godine otišla za uređenje poslovnog prostora, točnije izloga trgovine Kredenca vlasnice Ire Župan Bogdanović.

Uz gromoglasan pljesak, na pozornicu je stigla grupa Hladno pivo i započela svoj koncert za pamćenje. Oduševljena publika bila je podrška dvosatnom koncertu koji je svojim rock notama ispunio cijeli Trg Stjepana Radića. Svi su u glas pjevali  hitove grupe te je Crikvenica zasjala u nekom novom prazničnom ruhu. Svjetla pozornice, konfete, video zid, samo su neki od dodataka koji su koncert učinili još posebnijim. Nakon koncerta Hladnog piva, na pozornicu se vratila grupa Trend koja je svojim pjesmama najavila ulazaka u posljednji dan 2016. godine.

Predivan ponoćni vatromet Grada okupao je Crikvenicu veselim bojama i zaplijenio svih pažnju prisutnih.

Ni hladnoća nije mogla spriječiti ljude iz cijelog Primorja da dođu na ovaj jedinstveni događaj Dočeka stare godine u rekordnom broju! Velika posjećenost svih događaja Adventa u Crikvenici, samo je potvrda i nagrada organizatoru, Gradu Crikvenici za veliki trud i organizaciju niza manifestacija koje su prosinac učinile kraćim.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top