Izborna skupština Strileža
Objavljeno: 09.01.2017.

U Gradskoj vijećnici Crikvenice 05.01.2017 godine održana je Izborna skupština Planinarskog društva Strilež koje je završilo 2016 s 168 članova.

Na Izbornoj  skupštini koja se održava svake dvije godine, za predsjednicu je ponovo izabrana Tanja Malovoz , dok je potpredsjednik Željko Dujić, tajnica Laura Jurin, blagajnica Marina Župan i tri člana Irena Vretovski, Darko Tadej i Zvonimir Krmpotić. U Nadzorni odbor imenovani su Elma Dujić,Sandra Erceg i Mirjana Dražul Kraljić,a u Sud časti Iva Halasz, Anita Beretin i Marin Dukić.

izborna pd

Godina 2016 bila je bogata aktivnostima, akcijama, izletima i pohodima,koje se nastavljaju i u ovoj godini. Od tradicionalnih manifestacija to su 23. Zimski uspon na Viševicu, 27. pješečenjem  do zdravlja i najnovija ,treća po redu Crikvenica pod misečinun. U prošloj godini održano je 25 akcija čišćenja i markiranja planinarskih staza,pedesetak jednodnevnih i višednevnih izleta, suradnja s Muzejom kod uređenja staza i crkvica na Kotoru, sudjelovanje i volontiranje pri Adventskom maratonu i niz drugih. Za ovu godinu ,uz uobičajene aktivnosti,naglasak je na školovanju vodiča i radu s mladima.

Članarina je ostala nepromijenjena: 120 kn za zaposlene, 60kn  za studente,umirovljenike i nezaposlene i 15 kn za djecu do 18 godina,a više informacija može se dobiti na  http://www.pd-strilez.hr/ ili info-ormariću postavljenom u centru grada, na zgradi apoteke​.

Tekst i foto: Elma Dujić