Crikvenicom će ponovno prometovati besplatni maškarani gradski autobus
Objavljeno: 13.01.2017.

Stiglo nam je i najluđe doba godine, peto godišnje doba, doba maškara. Maškarane zabave u Crikvenici odvijati će se subotom u Gradskoj sportskoj dvorani. Kako bi se našim sugrađanima omogućilo uživanje u maškaranim zabavama uz siguran i jednostavan prijevoz do dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim City busom. 

City bus će prema novom ˝maškaranom˝ redu vožnje besplatno voziti subotom i to počevši od subote 14. siječnja, pa sve do subote, 25. veljače, prema sljedećem redu vožnje:

Polasci:

Selce - 21:50 sati
Jadranovo - 22:20 sati
Dramalj - 22:30 sata

Polasci iz Gradske sportske dvorane:

02:10 i 03:10 sati prema Selcu
02:40 i 3:40 prema Dramlju i Jadranovu

Stajalište ˝maškaranog˝ City busa u Selcu će biti kod ulaza u Hotel Katarinu (ulaz sa sjeverne strane hotela).

Stajalište u Dramlju će biti kod Narodnog doma, dok će u Jadranovu stajalište biti ispred prostorija TIC-a Jadranovo.

Na ovaj način želimo potaknuti korištenje javnog prijevoza u svrhu povećanja sigurnosti prometa i to posebice u dane vikenda. Želja nam je svim maškarama s područja Grada Crikvenice osigurati jednostavan i siguran, a ujedno i potpuno besplatan prijevoz.Koristimo ovu priliku i apeliramo na sve sugrađane da ukoliko se žele opustiti i zabaviti na maškaranim zabavama, svoje limene ljubimce ostave kod kuće i koriste prijevoz ˝maškaranog˝ City busa zbog vlastite sigurnost, ali i sigurnosti svih ostalih sudionika u prometu.