Veseli maškarani vikend u Crikvenici
Objavljeno: 18.01.2017.
Zahuktavaju se pripreme za novi maškarani vikend. Neki kažu da se odabir prave maske najbolje rješava uz dobru ekipu, s malo mašte i puno smijeha, a ti su opuštajući zajednički trenutci svakako neprocjenjivi.
Najtraženija maškarana dvorana na Kvarneru i ove će subote, 21. siječnja 2017., zasigurno biti baš crikvenička.

Zagrijavanje kreće već u poslijepodnevnim satima, u nešto mirnijem maškaranom raspoloženju. Naime, u 15 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici počet će već tradicionalni Otvoreni maškarani pikado turnir. Ovaj veseli turnir, održat će se u režiji vrijednih članova Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, a iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika. Raznolike maškarane ekipe u ugodnom i ležernom druženju pokazuju koliko su vješte i precizne u bacanju strelica, a naravno, ne nedostaje ni pjesme i plesa.

Večernji dio kreće oko 21 h, i to odličnim glazbenim uvodom domaće grupe „Point“. Glazbeni su gosti večeri Mauro Staraj & „La Banda“, koji će toliko rasplesati maškarane i nemaškarane posjetitelje, da će im naslov njihove pjesme Va glave din-don savršeno pristajati. Neki će od njih, zahvaljujući svojoj kreativnosti i posebnosti, imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade, i to za pojedinačnu ili grupnu masku. Vrijedi se potruditi, jer osim sjajne zabave, subota će sretnim maškaronima ostati u lijepom sjećanju i zato što su osvojili putovanje, tečaj ronjenja, wellness tretman ili neku drugu vrijednu nagradu.

Pauze će neumornim plesačima poslužiti za fotografiranje. Poznato je već da crikvenički maškarani gosti svake subote s radošću poziraju fotografima, a nedjeljno je jutro rezervirano za opuštanje uz kavu, prepričavanje maškaranih dogodovština i, naravno, već pomalo tradicionalno iščekivanje. Što tako željno iščekuju? Pa naravno, objavljivanje fotografija na najpopularnijoj maškaranoj stranici www.maskare.net i Fejsu Maškare Crikvenica.

U nedjelju, 22. siječnja, će u 15 sati u restoranu Hotela „Kaštel“ u Crikvenici početi prva ovogodišnja čajanka uz tombolu i zabavni program za djecu.

Kako bi vrijeme između dvaju vikenda prošlo što brže i veselije, pobrinuli su se i ugostitelji, trgovci i frizeri s crikveničkoga područja, koji će i ove godine biti zaslužni za osmijehe na mnogim licima. Naime, u sklopu "Vesele maškarane škrinjice", mogu se iskoristiti brojne pogodnosti i popusti, kao što su 10 % popusta za maškarane goste ili treće besplatne frizure istoj mušteriji tijekom maškaranoga razdoblja. Detalji o blagu koje skriva maškarana škrinjica nalaze se na letku Maškara 2017. i web stranici www.maskare.net, gdje se može pronaći i ponuda smještaja za vrijeme trajanja ovogodišnjih Maškara.

Trk na Maškare u Crikvenici, jer ondje su najbolje maškarane zabave!

I ne zaboravite, zabava vas čeka i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica!