Zabavni maškarani tjedan na Rivijeri Crikvenica
Objavljeno: 14.02.2017.

Maškaroljupci jako dobro znaju da nije u šoldima sve. Znaju i da su najbolje maškarane zabave u Crikvenici.

Dani nezaustavljivo jure pa sljedeća samo što nije stigla. Održat će se, naravno, u subotu, 18. veljače 2017. u gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici.
Tko će nas zabavljati? Nakon odličnih lokalnih glazbenih snaga - grupe "Point", pozornicu će osvojiti neponovljivi Dalmatinac, čije glazbene hitove znaju i vole gotovo svi, neovisno o godinama, a to je Mladen Grdović. Bez sumnje, očekuje nas vrhunska zabava, ples i pjesma do zore. Naravno, ni ova subota neće proći bez još jedne dodjele nagrada za najbolje maske i društva maškaranoga objektiva, zahvaljujući kome će već sljedeći dan biti zabavno na www.maskare.net i Facebooku Maškare Crikvenica.

Nedjelja, 19. veljače, donosi još jedno opušteno poslijepodne u restoranu Hotela "Kaštel" u Crikvenici, gdje će posjetitelji uživati uz čajanku, tombolu i zabavni program za djecu.

Sredina tjedna je rezervirana za jedan posebno važan dio tradicije. Naime, u srijedu, 22. veljače, će, u organizaciji TZG Crikvenice, Katedre čakavskoga sabora "Kotor" i OŠ Zvonka Cara, u 17 sati u Osnovnoj školi Zvonka Cara u Crikvenici početi veselo "Čakavsko maškarano zapolne". Nastupit će učenici iz osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, djeca iz Dječjega vrtića "Radost" Crikvenica te područnih škola i vrtića iz Dramlja, Jadranova i Selca. Posjetitelje čeka ugodno i opušteno poslijepodne u društvu tople čakavske besede i njenih najmlađih čuvara i promotora.

U Selcu će ovaj tjedan također biti veselo. Drugi po redu maškarani četvrtak (Fusti), 16. veljače, rezerviran je za maškaranu zabavu u Domu prosvjete uz grupu "Mastersi", i to od 21 h. U subotu, 18. veljače će se u selačkome domu u poslijepodnevnim satima održavati turnir u briškuli i trešeti, u 21 h kreće velika zabava pod maskama uz grupu "Flash", a u nedjelju u 15 h počinje zabavno poslijepodne s animatorom za najmlađe. Maškarana događanja u mjestu organizira Udruga mladih Selce.

U Domu kulture u Jadranovu će se u nedjelju, 19. veljače, održavati čajanka uz tombolu, i to s početkom u 16:30 h. Maškarana događanja u Jadranovu organiziraju Jakovarske krabulje.

Naravno, ne smije se zaboraviti da je još uvijek otvorena i "Vesela maškarana škrinjica", koja sve do 1. ožujka nudi brojne pogodnosti, a detalji o blagu koje skriva nalaze se na letku Maškara 2017. i web stranici www.maskare.net, gdje možete saznati i informacije o smještaju.

Vremena je još malo, stoga nemojte propustiti pretposljednji maškarani vikend na crikveničkoj rivijeri!
Zabavi nikad kraja pa, dok pripremate novu masku, obavezno zavirite i na www.maskare.net te Facebook stranicu Maškare Crikvenica.

Organizator Maškara 2017. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizatori "Ekskluziva" d.o.o. Rijeka i "Jadran" d.d. Crikvenica.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su "Eko-Murvica" d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica, "Erste & Steiermärkische Bank" d.d., "Adrialin", Ožujsko pivo, "Pavlomir" d.o.o., Hotel "Marina" Selce, DC "Mihurić" Selce, "Marinero Tours", "Fizio Vita" d.o.o. i "Hyper dizajn" d.o.o.
Medijski pokrovitelji su Novi list, Večernji list i Radio otok Krk.