Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva
Objavljeno: 28.02.2017.
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih volonterskih centara u 2017. godini.
Pravo prijave imaju udruge koje su svojim ciljevima i djelatnostima usmjerene na razvoj volonterstva u Republici Hrvatskoj.

Svaki prijavitelj može podnijeti samo jednu projektnu prijavu, a projekt smije trajati najkraće 6 mjeseci, a najdulje 12 mjeseci.

Za financiranje projekata osigurano je 2.000.000,00 kuna, a planira se financirati između 20 i 25 njih. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se putem Poziva može prijaviti i dodijeliti po pojedinom projektu je 50.000,00 kuna, a najviši 150.000,00 kuna. Rok za podnošenje prijava završava 30. ožujka 2017. godine.

Prijavu treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu), onoj regionalnoj zakladi koja pokriva područje na kojem se provodi većina projektnih aktivnosti. Za Istarsku, Primorsko-goransku, Karlovačku, Sisačko-moslavačku i Krapinsko-zagorsku županiju to je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Više informacija o Pozivu te cjelokupna prijavna dokumentacija dostupni su na mrežnim stranicama Zaklade na adresi www.civilnodrustvo-istra.hr.a