Vesela maškarana čajanka Dječjeg vrtića Radost
Objavljeno: 02.03.2017.
U subotu, 25. veljače 2017. u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održana je Vesela maškarana čajanka Dječjeg vrtića Radost.
Mnoštvo šarenih maškara, velikih i malih, zabavljalo se uz ples, igre i tombolu. Program čajanke osmislile su odgajateljice vrtića. Uvod u čajanku bio je defile svih pristiglih maškarica, a u nastavku je slijedio red pjesme, red plesa, red igara i neizostavna tombola. Veliku pomoć u ostvarenju programa čajanke pružili su:

 - mama našeg Vita Katarina Stojević koja je bila u ulozi voditeljice programa,
 - tata djevojčice Elene Hrvoje Domijan koji je neumorno izrađivao likove od balona,
 - grupa Point koja je obogatila čajanku izvrsnom glazbom,
 - Društvo naša djeca iz Crikvenice čije članice osmislile dio radionice i sudjelovale u vođenju kreativne radionice izrade maski za djecu i goste, sudjelovale u prodaji tombole i animaciji djece i roditelja
 - Aleksandra Domijan koja je oslikavala dječja lica,
 - Eko Murvica d.o.o.,
 - TZG Crikvenice,
 - svi sponzori nagrada za tombolu: Jadran d.o.o., Beauty salon „Eva“, Trgovina „Golman“, Kavana Toš, Frizerski salon „Anna“, Konoba „Karoca“, Kavana „Milman“, Obrt za aromaterapiju i masažu „Aroma essence“, OPG „Apitrade“, Hreljin, Muški frizerski salon „Toni“, Kraljevica, Vumi d.o.o., Autoservis DM, Dramalj, AD studio
Program su obogatili nastupi Crikveničkih mažoretkinja i plesne skupine KUD-a Vatroslav Lisinski.

Čajanka je imala humanitarni karakter. Sav prihod od tomboli i dobrovoljnih priloga za „otkup“ izrađenih maski namijenjen je akciji „Za Dominikov osmijeh“ i Škole za Afriku.
Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su pomogli u realizaciji čajanke!