Otvoreno vježbalište na otvorenom u Crikvenici
Objavljeno: 16.03.2017.
U četvrtak, 16. ožujka 2017. godine, otvoreno je vježbalište na otvorenom u Crikvenici. Osim u Crikvenici, novo vježbalište dobilo je i Jadranovo.
Na vježbalištu u Crikvenici, na vrlo atraktivnoj lokaciji uz samo more ispod hotela Miramare nalazi se ukupno 7 različitih sprava koje su na raspolaganju svim ljudima voljnima rekreacije. Vježbalište je oduševilo sve prisutne i već u fazi postavljanja te definitivno našlo svoje korisnike koji svakodnevno vježbaju.

Uz prigodne riječi, vježbalište je svečano otvorio Gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina u društvu svojih zamjenika Silvie Crnić i Veselka Mutavgjića. Gradonačelnik i zamjenici isprobali su sprave zajedno s mladim sportašima, učenicima ŠSD Kaštel iz OŠ Vladimira Nazora iz Crikvenice.Zasluženo su upravo učenici Osnovne škole Vladimira Nazora dobili priliku prvi vježbati na spravama nakon službenog otvorenja, jer su prošle godine proglašeni najboljim školskim sportskim društvom Primorsko-goranske županije na što je Grad Crikvenica izrazito ponosan.

Ovo je bila još jedna od aktivnosti Grada Crikvenice koja se provodi u sklopu projekta Grad Crikvenica – Zdravi grad. Kontinuiranim radom na promociji zdravog načina života, zdrave prehrane, kretanja i fizičke aktivnosti Grad Crikvenica nastoji pomoći u očuvanju zdravlja svoji sugrađana.

Prilikom otvaranja vježbališta svi prisutni imali su priliku uživati u zdravom doručku, voću, orašastim plodovima i prirodnim sokovima.