Poziv na predavanje - Moj put kroz prirodnu prehranu
Objavljeno: 16.06.2017.
Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja poziva vas na predavanje MOJ PUT KROZ PRIRODNU PREHRANU 16. 06. 2017. god. (petak) u 19,00 sati u gradskoj Vijećnici u Crikvenici, Preradovićeva 1.

ZLATA NANIĆ, hrvatska EKO pionirka, začetnica ekološke poljoprivrede u Hrvatskoj, koja je osnovala i vodila 22 godine prvo ekološko imanje "Zrno", punih 13 godina vodila udrugu "Živa zemlja" i održala više od 200 predavanja, radionice u prirodi i tematske radionice prirodne prehrane diljem Hrvatske na temu "od polja do stola“, a od 2011. u Malinskoj na Krku ima mali botanički vrt s povrćem i voćem, upoznat će nas sa vlastitim, bogatim iskustvom okrivanja svih blagodati prirodne prehrane i uputiti kako da nađemo načina vratiti se prirodnoj prehrani u trenutnim životnim uvjetima.

Teme o kojima možete saznati osnovna, priručna znanja i dobiti odgovore na sva dodatna pitanja iz područja zdrave prehrane i bio vrta su zaista široke. Osim toga imat ćete priliku naručitii sadnice i presadnice za svoj vrt ili balkon, kao i nabaviti priručnike za zdraviji život po akcijskim cijenama: 4 knjige za samo 100,00 + 30,00 kn za troškove slanja pouzećem.

1. JELA OD LJEKOVITOG BILJA -98 str. - 116 recepata
2. NAŠA TRADICIJSKA JELA NA ZDRAVIJI NAČIN - 65 str. - 73 recepta
3. PRIRODNA ZIMNICA - bez šećera, octa, konzervansa - 84 str.- 96 recepata
4. KOLAČI ZA ZDRAVLJE - bez jaja, šećera, mlijeka...-102 str. - 113 recepata

Pravilna i zdrava prehrana uvjet je dobrog zdravlja i zato ne propustite priliku naučiti i poduzeti nešto za sebe i svoje bližnje!

ULAZ NA PREDAVANJE SE NE NAPLAĆUJE!

www.zlatananic.com,

www.udruga-kusac.hr