Pokazna radionica Joga vježbi
Objavljeno: 20.06.2017.
Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja poziva vas na Pokaznu radionicu joga vježbi povodom Međunarodnog dana joge 21.06.2017.god. (srijeda) od 19,00 do 20,30 sati uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici.

Pridružite se svjetskom obilježavanju dana joge, kojem ćemo dati doprinos prezentacijom i vježbanjem joga vježbi na otvorenom, u miomirisnom okruženju Mediteranskog labirinta ljubavi, u energetskom Gaju ljubavi uz potok Dubračinu u Crikvenici, povodom Međunarodnog dana joge.

Vježbe će voditi iskusna instruktorica BRANKA TEPAVAC iz Novog Vinodolskog.

Ovo je pokazna radionica za sve koji žele upoznati jogu i osjetiti mnogobrojne dobrobiti koje ona pruža za tijelo, um i duh kao savršen i cjelovit sustav kojim postižemo sklad sa sobom i okolinom, bez obzira na dob, spol i prethodna iskustva u izvođenju energetskih vježbi.

POZVANI SU SVI: ISKUSNI JOGISTI, POČETNICI, GRUPE I POJEDINCI, STARI I MLADI....

PROSLAVIMO DOSTOJNO MEĐUNARODNI DAN JOGE KOJI SE OBILJEŽAVAA U CIJELOM SVIJETU, ZBOG OPĆE DOBROBITI KOJU OSTVARUJEMO PRAKTICIRAJUĆI JOGU.

Sve što vam je potrebno je dobra volja da ostvarite skladan duh u zdravom tijelu.

Poželjna je prostirka i bočica vode, ako se želite aktivno pridružiti vježbama. Predivno prirodno okruženje, iscjeljujuće i motivirajuće energije Mediteranskog labirinta ljubavi sa sjenkama čuvaricama Virijanom, Masterom, Belont i Amanetom, kamena damanhurska spirala, simboli sa Sirijusa, galebi slobode i mira očekuju vas u miomirisnom submediteranskom gaju.

VIDIMO SE NA MEDITERANSKOM LABIRINTU LJUBAVI

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.