Crikvenica Cup 2017.
Objavljeno: 20.06.2017.
Gotovo 1.500 malih nogometaša u dobi od 9-11 godina nastupilo je na 4. izdanju Međunarodnog nogometnog turnira Crikvenica Cup.

Najmasovniji turnir za najmlađe nogometaše u Hrvatskoj okupio je 88 ekipa. Na turniru su sudjelovale ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke i BiH, a pridružio im se sudac iz Litve. Igralo se u tri konkurencije.

U finalu U-9 Hajduk je bio bolji od Rijeke 3:0. U utakmici za treće mjesto Slaven Belupo je bio bolji od Jedinstva iz Donjeg Miholjca. U finalu U-10 Osijek je dobio splitski Union 3:0.

U susretu za treće mjesto Mladost Ždralovi pobijedila je zagrebački Tekstilac 1:0.  U konkurenciji U-11 Bjelovar je bio uvjerljiv i dobio virovitički No Limit 5:0.

Treće mjesto pripalo je Rijeci koja je pobijedila Maksimir 3:1. Ukupno se odigralo više od 150 utakmica na tri terena gradskog stadiona.Crikvenici Cupu podršku su dali hrvatski reprezentativci Ivan Rakitić i Danijel Subašić. Turnir je i turistička priča. Crikvenici je donio nekoliko tisuća noćenja, više nego tradicionalno dobri uskršnji blagdani.

Djeca su organizirano posjećivala akvarij i plovila polupodmornicom. Treće poluvrijeme bilo je kupanje.

Iz Crikvenice je u svijet otišlo 10 tisuća fotografija, četiri televizije proizvele su dva sata televizijskog programa s turnira, a facebook stranica bilježi 130 tisuća posjeta.

Organizator je Udruga Crikvenica Cup, suorganizatori Nogomet event i TZ Grada Novog Vinodolskog. Veliku podršku turniru dali su Grad Crikvenica, Eko-Murvica i Jadran.

 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top