Meditacija - Život bez zlouporabe droga
Objavljeno: 23.06.2017.
Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja proklamira ŽIVOT BEZ ZLOUPOTREBE DROGA 26.06.2017. god. (ponedjeljak) od 19,00 sati MEDITACIJA SA ZVUČNOM KUPKOM uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici.

POD POKROVITELJSTVOM TZ GRADA CRIKVENICE I GRADA CRIKVENICE

Pozvani ste svi, bez obzira na dob, spol, pripadnosti bilo koje vrste i bez obzira na to da li ste se osobno do sad susreli sa problemom prisustva nezakonite upotrebe droga, da date svoj doprinos ovom moćnom, vođenom meditacijom, kojom ćemo, uz zvukove tibetanskih zdjela i gonga, čistiti veliki teret čovječanstva na planeti Zemlji, u energetskom Gaju, uz miomirisni Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici.

Ujedinjeni narodi od 1987. godine 26. lipnja obilježavaju Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, kao izraz odlučnosti da se pojača djelovanje i suradnja u cilju stvaranja međunarodne zajednice bez zlouporabe droga. Ovim programo uključujemo se i u projekt Crikvenica zdravi grad.

Pridružite nam se u obilježavanju ovog dana, ali ne „borbom“ protiv uočenog problema, već meditacijom u kojoj ćemo se povezati sa Izvorom, s punom sviješću opredjeliti za život bez zloupotrebe droga i obvezati se na čistoću svog unutarnjeg bića i pomoć svima koji nas okružuju da se oslobode naslijeđenih i stečenih tereta koje su svjesno ili nesvjesno odabrali nositi, kako bismo s punim poštovanjem prema svim dosadašnjim učenjima kroz koja prolazimo i prema svim tim Velikim Dušama, koje su pristale na nezahvalne i mučne uloge iz kojih svi učimo, konačno odabrali život kakvog smo zaslužili živjeti, u lakoći, ljubavi, radosti i miru.

www.udruga-kusac.hr