Dodijeljena priznanja učenicima generacije Srednje škole dr. Antuna Barca u Crikvenici
Objavljeno: 30.06.2017.
U Srednjoj školi dr. Antuna Barca u Crikvenici, 30. lipnja su svečano dodijeljena priznanja najboljim učenicima završnih razreda srednje škole.

Na svečanosti su podijeljene i svjedodžbe učenicima maturantskih razreda, koje su dodijelili razrednici svakog od razreda te poželjeli mnogo uspjeha u daljnjem školovanju i poslu.

Grad Crikvenica je i ove godine nagradio najbolje učenike priznanjima te posebnim poklonima – srebrnjacima. Ispred Grada Crikvenice, zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić podijelila je učenicima generacije njihova priznanja i srebrnjake te se kratko obratila nazočnima.

Ukupno je šest učenika iz 5 različitih odjeljenja proglašeno najboljima. Ove se godine dogodila jedna iznimka te su tako dva učenika - Tajana Cvija i Tomislav Glavan, proglašeni najboljim učenicima opće gimnazije.

Petra Vuković učenica je generacije smjera hotelijersko-turistički tehničar, a Antonija Šegulja kao ekonomski tehničar ponijela je titulu najbolje. U ugostiteljskom smjeru koji obuhvaća zvanje konobara i kuhara, ove se godine svojim trudom i zalaganjem istaknula Petra Butković, smjer kuhar, dok je u strukovnom odijeljenjnu – automehaničar/vodoinstalater najbolji bio Davor Drageljević – smjer vodoinstalater.

Nakon podijeljenih priznanja i srebrnjaka, zamjenica Matošić svima je od srca čestitala na postignutom uspjehu i uloženom trudu te je učenicima koji su odlučili nastaviti svoje školovanje zaželjela mnogo uspjeha u budućem školovanju, a mnogo sreće pri pronalasku posla onima koji će izaći na tržište rada.

Svečanost je svojim glazbenim nastupom na gitari upotpunio Marko Peričić, učenik trećeg razreda Srednje škole dr. Antuna Barca.