Eko Murvica natječajem donirala dobitnike sa 36.000,00 kuna
Objavljeno: 21.08.2017.
Natječajem za dodjelu donacija koji je zatvoren 31. srpnja ove godine, komunalno društvo Eko Murvica d.o.o. iz Crikvenice je doniralo ukupno 36.000,00 kuna.

Prijaviti su se mogle udruge, zaklade, ustanove, socijalne zadruge, klubovi, pravne osobe vjerskih zajednica i slične institucije s pravom osobnošću sa sjedištem u Hrvatskoj kojima je potrebna financijska pomoć za humanitarne projekte i čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice.

Tako su prošli tjedan potpisani ugovori u donacijama sa crikveničkim udrugama i klubovima koji su se javili na javni poziv Eko-Murvice za dodjelu sredstava.

Donacije u ukupnom iznosu od 36.000,00 kuna dobili su: Stolnoteniski klub Crikvenica, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga za narodne običaje „Duga“ Crikvenica, Boćarski klub „Gornji Kraj-Ladvić“ Crikvenica, Košakarški klub ARX Crikvenica, udruga HVIDR-a Crikvenica te mažoretkinje Grada Crikvenice.

Ugovori o dodjeli donacija potpisani su od strane direktora Eko Murvice d.o.o. Lovorka Gršca te predstavnika pojedine institucije, udruge, ustanove odnosno nabrojanih kategorija u prostorijama Eko Murvice u Crikvenici.