Crikvenica 4 Pets (16. - 17. rujna 2017.) - Odgođeno
Objavljeno: 08.09.2017.
Zabava, zabava i samo zabava! I tako puna dva dana.

Vikend sredinom rujna rezerviran je za kućne ljubimce, koji će sa svojim najboljim prijateljima uživati i ludo se zabaviti - a gdje drugdje nego u Crikvenici, jednoj od najomiljenijih pet friendly destinacija u Hrvatskoj.

Naime, 16. i 17. rujna 2017. će se u Crikvenici održavati nova manifestacija, čije je ime "Crikvenica 4 Pets", a
posvećena je, naravno, kućnim ljubimcima. Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti, i to čak na dvjema lokacijama: u centru Crikvenice i na Plaži za pse "Podvorska" u Crikvenici, na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i odmarali vlasnici i njihovi psi iz brojnih zemalja.
Program obuhvaća zanimljive sadržaje, od sajma proizvoda i usluga za kućne ljubimce, karnevala kućnih ljubimaca i cooking showa u sklopu kojega će se pripremati slastice za kućne ljubimce pa do BIKE & VAU maratona, vesele utrke pasa i vlasnika na biciklima. "Crikvenica 4 Pets" nije samo zabavna, već i edukativna manifestacija, čiji je cilj potaknuti ljubav prema životinjama od malih nogu, ali i naučiti naše najmlađe da budu brižni, pažljivi i odgovorni. Zato će se u sklopu programa održati i nekoliko tematskih događanja namijenjenih djeci, kao što su likovna radionica i predstava o kućnim ljubimcima: "Pazi, mazi, voli".

U centru grada će u nedjelju poslijepodne biti izložba kućnih ljubimaca bez rodovnice i prezentacija njihovih vještina, potom će Malinois klub "Kvarner" prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa. U nedjelju će od jutarnjih sati biti opušteno i na Plaži za pse "Podvorska", gdje od 11 h kreće veseli Frisbee Beach Party.
Oba će dana zabavni program u centru Crikvenice voditi Barbara Udovičić i Davor Jurkotić, a osim svirke uživo, za glazbu će se pobrinuti i DJ Boris.

Kako postati dio premijernoga "Crikvenica 4 Pets"? Zainteresirani za sudjelovanje u sadržajima ove dinamične manifestacije (karneval ljubimaca i vlasnika, izložba ljubimaca i Bike & Vau maraton) mogu se prijaviti online, i to na sljedećem linku: rivieracrikvenica.com/crikvenica/crikvenica-4-pets ili u Info centrima TZG Crikvenice, i to najkasnije jedan sat prije događanja.

Čekamo vas 16. i 17. rujna na "Crikvenica 4 Pets" u Crikvenici!
Znak raspoznavanja će biti duuuugo mahanje repom, a lokaciju ćete "skužiti" i po velikom broju veselih njuški!

Cjelokupni program manifestacije "Crikvenica 4 Pets" možete promaći na letku u privitku.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Glavni sponzor: HOP d.o.o.