Javni pozivi Primorsko-goranske županije za poljoprivrednike i poduzetnike
Objavljeno: 27.09.2017.
Obavještavamo sve zainteresirane da je Primorsko-goranska županija objavila ponovljeni Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednim gospodarstvima kroz sufinanciranje mjera ruralnog razvoja u poljoprivredi Primorsko-goranske županije u 2017.

Prihvatljivi prijavitelji su Poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednika kojeg vodi APPRRR čija postojeća ekonomska veličina poljoprivrednog gospodarstva ne prelazi iznos od 2.000 eura.


Primorsko-goranska županija je objavila i ponovljeni Javni poziv poduzetnicima za podnošenje prijava za dodjelu potpora i subvencija za razvoj malog gospodarstva iz Proračuna primorsko-goranske županije u 2017. godini


Prihvatljivi korisnici su mikro i mali poduzetnici malog gospodarstva registrirani za obavljanje ugostiteljske djelatnosti sukladno nacionalnom zakonodavstvu, i to: d.o.o., j.d.o.o., obrti koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu. Svi korisnici moraju imati registrirano sjedište/prebivalište na ruralnom području PGŽ-a. Svi korisnici moraju ulagati u vlastite postojeće ugostiteljske kapacitete na ruralnom području PGŽ-a.

Nisu prihvatljivi prijavitelji kojima su po ovoj mjeri u 2017. godini odobrena županijska sredstva sufinanciranja.


Više informacija na http://www.pgz.hr/natjecaji.