Najava: Solidarnost na djelu 2017.
Objavljeno: 06.10.2017.
Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 45. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu  u sklopu koje će se prikupljati novčana i materijalna pomoć namjenjena najugroženijima stanovnicima. Akcija Solidarnost na djelu 2017. provodi se pod nazivom “Ne dvoji za drugog izdvoji”, te će se prikupljenim novčanim sredstvima pomoći socijalno najugroženijim kategorijama stanovnika.
Iako je sama akcija četvrtak, 12.listopada, GDCK Crikvenica će svoje aktivnosti provoditi tijekom cijelog tjedna. Tako će volonterke GDCK Crikvenica prikupljati novčane donacije građana, te će za donirani novac biti uručen novčani bonovi. Bon će imati oznaku vrijednosti, pripadajući broj, te žig društva. U prikupljanje novčanih sredstava uključene su i sve škole s područja Grada Crikvenice.

Posebne akcije prikupljanja odjeće i obuće biti će organizirane u Selcu (prostor MO Selce) i Jadranovu (Ambulanta) četvrtak 12.10. u vremenu 16-18 sati kada će dežurati volonterke GDCK Crikvenica.

Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima, volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.
                                             
GDCK Crikvenica
Ravnateljica:
Irena Gašparović, dipl. oec.