Murvica d.o.o. donira crikveničke sportske klubove i ostale udruge
Objavljeno: 16.11.2017.
U predblagdansko vrijeme sportski klubovi i ostale udruge s područja Grada Crikvenice dobili su donacije.

Komunalno trgovačko društvo MURVICA d.o.o. je i ove godine na svojim internet stranicama raspisalo natječaj za dodjelu donacija u 2017. godini u ukupnom iznosu od 44.000,00 kuna.

Natječaj za dodjelu donacija je bio otvoren od 23. listopada do 03. studenoga 2017. godine, a uzimali su se u obzir isključivo projekti vezani uz jedno od programskih područja djelovanja: djeca i mladi, humanitarni projekti i zaštita ljudskih prava, zaštita i očuvanje okoliša, znanost, zdravstvo, sport, kultura, baština i umjetnost.

Sudionici natječaja su mogle biti udruge, zaklade, socijalne zadruge, sportski klubovi, pravne osobe vjerskih zajednica i slične institucije s pravnom osobnošću sa sjedištem u Hrvatskoj, kojima je potrebna financijska pomoć za humanitarne projekte i čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života u Gradu Crikvenici.

Sukladno Pravilniku o sponzoriranju i doniranju glavni kriteriji za odabir korisnika donacije bili su kvaliteta projekta, korist za društvenu zajednicu i objektivne mogućnosti realizacije.

Nakon provedenog natječaja ovogodišnji dobitnici donacija u ukupnom iznosu od 44.000,00 kuna su: Boćarski klub „Gornji kraj – Ladvić“, Udruga za narodne običaje „Duga“, Ženski rukometni klub „Murvica“, Vaterpolo klub „Crikvenica“, Udruga HVIDR-a, Košarkaški klub „ARX“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Vinodolske općine i UUGT „Golubovi“.

MURVICA d.o.o. je i ove godine, kao i prijašnjih godina, dodijelila donacije udrugama, sportskim klubovima s područja Grada Crikvenice koji aktivno sudjeluju u općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice te će i nadalje podpomagati rad istih sukladno svojim mogućnostima.

Direktor MURVICE d.o.o. Jevgenij Prpić, mag. ing. geod. et geoinf. s predstavnicima dobitnika prošli tjedan je potpisao Ugovor o dodjeli donacija u prostorijama MURVICA d.o.o.