Dan otvorenih vrata ŽCGO Marišćina
Objavljeno: 20.11.2017.
Poštovani građani, tvrtka Ekoplus d.o.o. koja upravlja Županijskim centrom za gospodarenje otpadom (ŽCGO) Marišćina drugu subotu, 25.11.2017., organizira Dan otvorenih vrata za građane.

Kako smo od kolovoza ove godine i sami korisnici ŽCGO Marišćine, te naš miješani komunalni otpad odlazi tamo na obradu i daljnje korištenje voljeli bi svima koji su zainteresirani vidjeti kako izgleda centar u kojem se naš otpad odlaže i obrađuje omogućiti obilazak ŽCGO Marišćine.

Eko Murvica d.o.o. osigurati će prijevoz i obilazak ŽCGO uz stručnu pratnju svima koji su zainteresirani otići na dane otvorenih vrata. Jedino što morate je javiti se u naš inbox, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 091/24-20-644 i rezervirati svoje mjesto. Bilo bi nam drago da što više građana ode i vidi kako se na ŽCGO Marišćina gospodari otpadom među kojima je i naš.

Točno vrijeme i lokaciju polaska dogovoriti ćemo naknadno sa svima koji su zainteresirani, a rezervacije primamo do popunjenja kapaciteta koje smo predvidjeli za prijevoz.