Grad Crikvenica dobio je povelju za "Naj akciju" Dječjeg vrtića Radost
Objavljeno: 21.11.2017.
Nositelj naj-akcije "Moj tata i ja" bio je Dječji vrtić Radost, a akcija je provedena tijekom 2016./17.godine.

U vrtiću je krajem 2016. godine prvi puta u Hrvatskoj proveden ciklus radionica za očeve "Rastimo zajedno". Radi se o komunikacijsko-edukacijskim radionicama podrške roditeljstvu koje se provode pod pokroviteljstvom Centra "Rastimo zajedno" i UNICEF-a.

Radionicama „Rastimo zajedno“ je obuhvaćeno desetak očeva. U svim vrtićkim skupinama su provedene kreativne radionice za djecu i očeve koje su nastale potaknute idejom jačanja očeva doprinosa ranom razvoju djeteta. U suradnji s Centrom za kulturu dr. I. Kostrenčić organizirana je izložba "Moj tata i ja" koja je uključivala fotozapise radionica provedenih s djecom i roditeljima te neke od uradaka.

Otvorenje izložbe upriličeno je na Dan očeva 19. ožujka 2017. godine, a prigodni program pripremila su djeca i očevi okupljeni u Klubu očeva.  Cilj cjelokupne akcije je bio doprinjeti boljoj povezanosti očeva i djece, staviti naglasak na ulogu oca i njegovom doprinosu djetetovom razvoju te omogućiti kreativno i korisno zajedničko provođenje slobodnog vremena.