Poziv na predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa „Aktivni u zajednici“
Objavljeno: 15.05.2018.
Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Grad Crikvenica pozivaju Vas na radionicu o društvenom kapitalu, razradi projektnih ideja te predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa „Aktivni u zajednici".

Radionica će se održati u srijedu 16.5.2018. godine u Gradskoj sportskoj dvorani (Crikvenica, Kotorska 15c) od 15 do 18 sati.

Zaklada je dana 6.03.2018. godine održala početno predstavljanje programa na kojem je pozvala građane Crikvenice da predlože ideje/potrebe koje su prepoznali u svojoj zajednici, a koje bi se rješavale kroz ovaj program. Sljedeći korak je predstavljanje predloženih ideja te se pozivaju svi građani da se odazovu radionici na kojoj će moći sudjelovati u izboru potrebe i uključiti se u realizaciju iste.

Predstavljanje će se održati 16.05.2018. godine, a nakon izbora ideje uslijedit će radionica o društvenom kapitalu te razrada projektnih aktivnosti, osmišljavanje kampanje za uključivanje javnosti i donatora te, u konačnici, realizaciju odabrane ideje/potrebe.

Obzirom da će korist od realizacije predložene ideje imat će cjelokupna lokalna zajednica važno je da se uključi što veći broj građana. Aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste vi!

Radi planiranja radionice molimo da svoj dolazak potvrdite do 15.5.2018. godine na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade: www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici.

Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.