Javni poziv  za sudjelovanje u projektu I-Archeo.S
Objavljeno: 01.08.2018.

Grad Crikvenica poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u projektu “I-ARCHEO.S” koji je sufinanciran iz programa INTERREG Italija-Hrvatska 2014-2020.

Projekt se provodi u partnerstvu šest partnera iz Italije i Hrvatske: Consorzio Teatro Publico Pugliese iz Barija je nositelj projekta, a ostali partneri uz Grad Crikvenicu su Regione Abruzzo, L'Aquila i Marche Theatro scarl, Ancona, Grad Pazin te Pučko otvoreno učilište Poreč. Cilj projekta je uspostavljanje suradnje među gradovima partnerima na valorizaciji kulturne i prirodne baštine i unaprjeđenju turističke ponude u skladu s principima održivog razvoja i zaštite okoliša, povećanje kvalitete turističkih usluga i turistička promocija baštine kroz sporazum o javno-privatnom klasteru održivog turizma. Projekt će trajati do 30. lipnja 2019. godine.

Aktivnosti u kojima biste sudjelovali unutar projekta su sljedeće:
1. sastavljanje promotivnih tekstova na engleskom i hrvatskom jeziku za sadržaje koji će biti uključeni u mobilnu aplikaciju kojom će se promovirati turistički itinerar Grada Crikvenice (rok za dostavu materijala: 15. rujna 2018.)
2. obavljanje drugih promidžbenih zadataka po potrebi.

Dokumentacija za prijavu:
1. Motivacijsko pismo
2. Dokaz o poznavanju engleskoga jezika u govoru i pismu – razina B2, C1 ili C2 (svjedodžba, certifikat, potvrda ovlaštene obrazovne ustanove)

U projektu I-ARCHEO.S je osigurana naknada koja će se kandidatu isplatiti za njegov rad.
Molimo sve zainteresirane da se prijave putem elektronske pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Rok za podnošenje prijava je petak, 10. kolovoza 2018. g. Za sva pitanja možete se također javiti na gore navedene adrese.