Održana 3. lokalna radionica u sklopu projekta I-ARCHEO.S
Objavljeno: 04.10.2018.
26. rujna 2018. godine u Gradskoj vijećnici grada Crikvenice održana je 3. radionica u sklopu projekta I-ARCHEO.S prilikom koje je održano i predavanje pod nazivom ''Destinacijski menadžment – koordinacija aktivnosti lokalne zajednice i turističkih agencija na razvoju novih turističkih proizvoda'' kao dio radionice koju organizira TZG Crikvenice u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija.
Predavanje je tom prigodom održao direktor UHPA, gospodin Željko Trezner.
Radionici su prisustvovali svi javni i privatni dionici koji su, temeljem Javnog poziva objavljenoga na stranicama grada Crikvenice, iskazali interes za sudjelovanje u osmišljanju i provedbi tematskog turističkog itinerara. U periodu između radionica, svi dionici su imali vremena pogledati prijedlog itinerara te predložiti izmjene i vlastite ideje koje su ovom prilikom uvrštene i predane svim sudionicima na još jednu reviziju.

Iako i dalje podložan promjenama, itinerar je dobio svoju formu prema kojoj će grad Crikvenica, kao jedan od projektnih partnera projekta I-ARCHEO.S, skupa sa dionicima organizirati i provoditi događanja u periodu od 12. do 15. veljače. Također, svim dionicima je predstavljen primjerak Sporazuma o osnivanju klastera tematskog turističkog itinerara koji se ovom prilikom nije potpisivao, već su sve suglasne strane potpisale namjeru udruživanja u isti što bi se trebalo i realizirati kroz narednih mjesec dana.

Podsjetimo, I-ARCHEO.S dio je europskog programa Interreg Italija-Hrvatska 2014-2020 u kojem Crikvenica sudjeluje kao jedan od 6 partnera.

Za više informacija o samome Projektu i njegovoj realizaciji pratite web i Facebook stranice grada Crikvenice.