Posjet učiteljima povodom dana učitelja
Objavljeno: 05.10.2018.
Povodom Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 05. listopada svake godine, Grad Crikvenica odlučio je istaknuti koliko je uloga odgajatelja, učitelja, nastavnika i profesora važna u društvu i koliko se njihov trud i zalaganje za djecu cijene.

Predstavnici grada su u ime gradonačelnika Grada Crikvenice Damira Rukavine i njegovih zamjenica Silvije Crnić i Ivone Matošić Gašparović svim odgojiteljicama, učiteljicama, nastavnicama i profesoricama s područja grada Crikvenice uručile prigodnu čestitku i slatko-slani paketić povodom obilježavanja njihovog dan te im zaželjele mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Biti učitelj velika je čast i privilegija, ali i odgovornost. Biti učitelj znači razvijati mišljenje kod učenika te se svakodnevno radovati sreći, uspjehu i smijehu svojih učenika.

Gradonačelnik se u svojoj čestitki zahvalio svim odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima na strpljenju, trudu, razumijevanju i vremenu koje provode s djecom i u kojem su im često i više od odgojitelja, učitelja, nastavnika i profesora, a ovo je bio samo mali znak pažnje za sve ono što im svakodnevno pružaju.