Najava: Solidarnost na djelu 2018.
Objavljeno: 09.10.2018.
Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 46. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu  2018. u sklopu koje će se prikupljati novčana i materijalna pomoć namjenjena najugroženijim stanovnicima za nabavku prehrambenih i higijenskih proizvoda.
Akcija počinje četvrtak, 11.listopada, i u sklopu akcije biti će organizirane slijedeće aktivnosti:
  • Kao i svake godine, volonterke GDCK Crikvenica će prikupljati novčane priloge građana, te će za primljeni novac biti uručeni novčani bonovi. Bon će imati oznaku vrijednosti, pripadajući broj, te žig društva. U prikupljanje novčanih sredstava uključene su i sve škole s područja Grada Crikvenice
  • GDCK Crikvenica će petak 12.10. imati svoj štand ispred Konzuma kod tržnice u vremenu 9:00-11:30 sati, u sklopu kojeg će građani, također, moći donirati sredstva za ovu akciju
  • Posebne akcije prikupljanja odjeće i obuće biti će organizirane u Selcu (Harmica – kod banke) i Jadranovu (Ambulanta) četvrtak 11.10. u vremenu 16-18 sati kada će dežurati volonterke GDCK Crikvenica.
Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima, volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da  i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.