Predstavljanje općeg programa mjera za poticanje razvoja poduzetništva u 2019. godini
Objavljeno: 29.01.2019.
S ciljem da se zainteresirana javnost upozna s Programom mjera za 2019. godinu, održano je predstavljanje Prijedloga programa mjera za poticanje razvoja poduzetništva.

Predstavljanje Programa održano je u Gradskoj vijećnici, 22. siječnja 2019. godine s početkom u 19 sati. Na predstavljanju mjera prema potpisnoj listi bio je prisutan 41 poduzetnik. Ove godine po prvi puta su predstavljene mjere i prije njihovog donošenja kako bi poduzetnici mogli i sami kreirati mjere prema svojim potrebama. Na taj način Grad Crikvenica može adekvatnije plasirati sredstva s obzirom na realne potrebe.

Predstavljanje Općeg programa mjera započeto je uvodnim pozdravima Ivone Matošić Gašparović, zamjenice gradonačelnika Grada Crikvenice, i Kristijana Koščića, predsjednika Udruženja obrtnika. Nakon toga uslijedilo je predstavljanje potpornih institucija – LAGUR-a „Tunera“, LAG-a „Vinodol“ i Poduzetničkog centra „Vinodol“.

Uslijedilo je predstavljanje Prijedloga programa mjera za poticanje poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2019. godinu. Predavanje je održala Snježana Sikirić, voditeljica Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte.

Također, svi prisutni su dobili informacije o ciklusu besplatnih edukacija za poduzetnike pod nazivom „Edukacijom do uspjeha“ koji će se održavati svake srijede u veljači. Nakon predavanja su podijeljene ankete s ciljem da svi prisutni izraze svoja mišljenja i prijedloge o Programu mjera, održanoj prezentaciji te o temama nadolazećih edukacija. Prvi dio ankete ispunio je 31 poduzetnik, dok je drugi dio ankete ispunilo 27 poduzetnika.

Za više informacija preuzmite privitak.