Četvrti vikend "Maškara 2019." u Crikvenici je pred nama
Objavljeno: 30.01.2019.
U Crikvenici su ovog vikenda održane Dječja i Velika maškarana povorka s ukupno pedeset grupa i gotovo 2500 sudionika koje su se po prvi puta mogle pratiti u prijenosu uživo na Kanalu RI.

Bilo je tu grupa iz cijele Hrvatske i Slovenije, alegorijska kola, nezaobilazni zvončari i puno dobre energije. Teško se odlučiti što je izazvalo veću pozornost - brojne grupe najmlađih i najslađih sudionika ili odrasli sudionici s vrlo maštovitim kostimima. Svi prisutni su dobrim raspoloženjem, smijehom i plesom tjerali tamne oblake, a doživljaj im nije mogao pokvariti ni pljusak. Loše vrijeme zasigurno neće pokvariti niti vikend pred nama jer nas očekuje pregršt zabave i iznenađenja!

U petak, 1. veljače, uplešite u mjesec zaljubljenih uz Elija Bašana i njegovu „Školu maškaraneh tanci“.

Ako je Maja Šuput poznata kao „kraljica fešti“, nedvojbeno znamo tko je „kralj fešti“. U subotu, 2. veljače, očekuje vas najveseliji maškarani tulum u Gradskoj sportskoj dvorani, a zabavljat će nas Joško Čagalj - Jole.

Posjetite najveselije maškarane foto galerije na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

U nedjelju, 3. veljače, u restoranu hotela International od 15 sati održat će se tombola i čajanka za vaše i naše najmlađe, kao i animacija uz pomoć Ledo Medo maskote.

Da tjedan ne prođe bez maškaranih događanja, pobrinut će se učenici osnovnih i područnih škola s našega područja te djeca iz Dječjeg vrtića „Radost“ jer su za vas pripremili „Čakavsko maškarano zapolne“ koje će se održati u srijedu, 6. veljače u OŠ Zvonka Cara.

Naši crikvenički trgovci, frizeri, kozmetičari i ugostitelji su se također pobrinuli da vam dodatno uljepšaju i ovogodišnje razdoblje maškara i to u obliku popusta koji se odnose na neke od njihovih usluga i proizvoda. Detalji o blagu koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net .

U privitku vam dostavljamo letak i program Maškara 2019. u Crikvenici.

Maškarana Rivijera Crikvenica vas čeka!

Organizator „Maškara 2019.“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, „Jadran“ d.d. Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, „Adrialin“, „Lidl“ Hrvatska, Ožujsko pivo, „Pavlomir“ d.o.o., hotel „Marina“ Selce, hostel „Karlovac“, DC „Mihurić“ Selce, „Marinero Tours“, Erste bank, Novi list, Radio OK, „Hyper dizajn“ d.o.o.