Pretposljednji vikend vladavine maškara u Crikvenici
Objavljeno: 20.02.2019.
Uvertira u prošli, šesti po redu vikend maškaranih događanja u Crikvenici bila je „Škola maškaraneh tanci“ u petak.

U subotu je više od 120 maškaranih planinara i ljubitelja prirode uživalo u Maškaranoj šetnji po Ljubavnoj cestici u organizaciji Planinarskog društva „Strilež“, a za večernju subotnju atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani su se pobrinuli članovi rock grupe „Hladno pivo“.

Protekli tjedan su počela maškarana događanja u svim četirima mjestima crikveničke rivijere, tako da je naša rivijera bila središte zabave na Kvarneru.

Idemo dalje jer kod nas zabava ne prestaje!

U petak, 22. veljače, plešemo s Elijom Bašanom u „Školi maškaraneh tanci“ u restoranu hotela „International“.

Subota, 23. veljače, dan je namijenjen za krštenje mesopusta. Prije nego sve prisutne raspleše glazbeni sastav „Vigor“ u večernjim satima, mesopustu će crikveničke maškarane grupe odabrati jedno od ponuđenih imena uz zvukove bubnjeva. Svaki maškaron i maškaronka željno iščekuju saznati ime glavnoga krivca za sva zla i nedaće, koji će biti spaljen 6. ožujka. Budite dio subotnjih događaja u Glavnoj sportskoj dvorani u Crikvenici!

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je mislio na vas i osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net

A što nas očekuje u ostalim mjestima naše maškarane rivijere? Uvod u ovotjedna selačka maškarana događanja je popodnevna mantinjada po mjestu u četvrtak, 21. veljače, a u večernjim satima će vas zabavljati grupa „Point“ u Domu prosvjete. Selce će u petak, 22. veljače, biti domaćin Maškaranog pikado turnira od 14 sati, a u subotu, 23. veljače, Velike zabave pod maskama. U nedjelju, 24. veljače, odvijat će se turnir u briškuli i trešeti u Sportskom centru „Matkino“ od 14 sati, a zabavno poslijepodne za naše najmlađe kreće od 15 sati.

Jadranovo će u petak, 22. veljače, biti ponosni domaćin dočeka maškaranih grupa iz okolice s početkom u 19 sati, a u nedjelju, 24. veljače, očekuje vas čajanka u Domu kulture.

U Hrvatskom narodnom domu u Dramlju, u subotu 23. veljače, održat će se maškarana zabava, a u nedjelju 24. veljače, dječja čajanka i tombula.

Podsjećamo da posjetite najveselije foto galerije, omiljene ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ u obliku raznih popusta. Detalji o „Veseloj maškaranoj škrinjici“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net

U privitku vam dostavljamo letak i program Maškara 2019. u Crikvenici.

Dobrodošli, maškarana Rivijera Crikvenica vas očekuje!

Organizator „Maškara 2019.“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, „Jadran“ d.d. Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, „Adrialin“, „Lidl“ Hrvatska, Ožujsko pivo, „Pavlomir“ d.o.o., hotel „Marina“ Selce, hostel „Karlovac“, DC „Mihurić“ Selce, „Marinero Tours“, Erste bank, Novi list, Radio OK, „Hyper dizajn“ d.o.o.