Zadnja edukacija u sklopu projekta "Edukacijom do uspjeha"
Objavljeno: 25.02.2019.
Prošle srijede održana je treća po redu edukacija za poduzetnike, a kao i na dvije prethodne, i na ovoj se edukaciji u Gradskoj vijećnici tražilo mjesto više.

Poduzetnici su se došli informirati o prijeko potrebnoj financijskoj pismenosti i zaštiti osobnih podataka koja je vrlo aktualna te su dobili mnoge odgovore na svoja pitanja.

Ovog tjedna projekt Grada Crikvenice „Edukacijom do uspjeha“ ulazi u završnicu. Zadnju poduzetničku srijedu očekuju vas zanimljive teme kao npr. kako što bolje prezentirati sebe i svoje proizvode i usluge, kako koristiti društvene mreže, ali i kako primijeniti propise iz zaštite na radu.

Navedene teme će predstaviti izvanredna profesorica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i pročelnica Katedre za marketing dr.sc. Ivana First Komen koja predaje više marketinških predmeta, a od 2013. godine je voditeljica programa cjeloživotnog učenja Online marketing te Ivo Miklić, dipl. ing. str. voditelj službe za nadzor zaštite na radu pri Inspektoratu rada. Za osvježenje na pauzi pobrinut će se restoran „Dida“.

U nastavku donosimo i detaljnu satnicu zadnje edukacije koja će se održati u srijedu, 27. veljače s početkom u 17:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice.

17:00 - 17:15 UVOD U EDUKACIJU
17:15 - 18:00 DIGITALNI MARKETING – izv. prof.dr.sc. Ivana First Komen
18:00- 18:15 RAZGOVOR S PODUZETNICIMA
18:15 – 18:35 PAUZA,  sponzor restoran „Dida“, Crikvenica
18.35 – 19:00 ZAŠTITA NA RADU – Ivo Miklić, dipl. ing.
19:00-19:30 RASPRAVA I ZAKLJUČCI
19:30 – 20:00 EVALUACIJA I ZATVARANJE PROJEKTA

Organizator projekta je Grad Crikvenica, a suorganizatori su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Inspektorat rada PU Rijeka, Porezna uprava, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Poduzetnički centar „Vinodol“, „Zagrebačka banka“, Srednja škola dr. Antuna Barca i dr. Sponzori projekta su: Konoba „Trabakul“, Kavana „Toš“, „Milman“ d.o.o., Restoran „Dida“ i „Zagrebačka banka“.