Prva edukacija za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike
Objavljeno: 13.03.2019.
Prije nego počne nova, a nadamo se još uspješnija, turistička sezona, Turistička zajednica Grada Crikvenice odlučila je organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike, s ciljem podizanja konkurentnosti, što bi u konačnici doprinijelo većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija, koja će se održati 14. ožujka od 16 do 20 sati, namijenjena je privatnim iznajmljivačima, a naziv joj je „Turizam u mojoj destinaciji i poduzetničke perspektive“. Predavači su Marinela Dropulić Ružić i Nedjeljko Pinezić iz „Meraklisa“. Navedena edukacija, između ostaloga, ima za cilj polaznicima osvijestiti vlastite percepcije i ograničenja, naučiti ih prepoznavati potrebe gostiju iz ruralnih sredina, pokazati i osvijestiti individualne i destinacijske mogućnosti za postizanje određenog cilja i sl.

Navedena edukacija će se održavati u Gradskoj vijećnici (Stara škola). S obzirom na to da su edukacije besplatne za sve zainteresirane, a broj mjesta je ograničen, preporučujemo da se čim prije prijavite na željenu edukaciju na sljedeći e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.