Sve za našu djecu - Kanal Ri
Objavljeno: 29.04.2019.
Nakon uspješno provedenih akcija "SVE ZA NAŠU DJECU", u kojima smo prikupili novčani iznos za izgradnju igraonice i čekaonice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida te senzorne sobe Odjela slijepih i slabovidnih učenika O.Š. Pećine, Humanitarna udruga Riječko srce i Kanal Ri u tijeku su realizacije još jednog velikog projekta.

SVE ZA NAŠU DJECU 2019. namijenjen je izgradnji senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom u Udruzi za sindrom down Rijeka 21.

Velikim humanitarnim koncertom i call centrom s poznatim estradnim imenima, koji će se održati na Trgu Riječke rezolucije u Rijeci 16. svibnja 2019. godine, namjeravamo prikupiti novčana sredstva za opremanje senzorne sobe kako bi djeca s Down sindromom imala optimalne uvjete za psiho-fizički razvoj. Aktivno su se dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, odgojno-obrazovne ustanove, Grad Rijeka i Primorsko- goranska županija, u nadi da ćemo zajedno omogućiti senzornu sobu djeci s Down sindromom.

Ukoliko smatrate da možete s određenim doprinosom biti dio ove humane priče, pozivamo vas u Call centar koji će biti uspostavljen na Kanalu Ri od 19 sati, a u kojem ćete se 15 minuta javljati i odgovarati na pitanja naših gledatelja. Koncert kao I javljanja iz Call centra uživo će se prenositi na Kanalu Ri I Tv Istri.
Vjerujemo da ćemo ovim velikim projektom opravdati još jednom Vaše povjerenje te da ćemo, u zajedničkoj suradnji, još jednom učiniti plemenitu gestu za djecu koja su u potrebi.

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top