Olimpijski festival dječjih vrtića PGŽ
Objavljeno: 20.05.2019.
U subotu, 18. svibnja 2019., je 40-ak vrtićaraca dječjeg vrtića Radost nastupilo na 18. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Primorsko- goranske županije koji se održao na Rabu.

Organizator ovogodišnjeg festivala su Dječji vrtić „Pahuljica“ i zajednica sportova PGŽ pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Primorsko- goranske županije i Grada Rijeke, a generalni sponzor festivala je INA d.d. Sudjelovalo je 11 vrtića PGŽ-a koji su svoje snage odmjerili u sljedećim disciplinama: trčanje na 50 metara, štafeta, skok u dalj, bacanje loptice, povlačenje konopa (djevojčice) i nogomet (dječaci).

Otvaranje Olimpijade započelo je svečanim mimohodom sudionika s olimpijskom zastavom na čelu i paljenjem olimpijske baklje. Nakon izvedbe državne himne, pozdravnih govora ravnateljice rapskog vrtića, dogradonačelnika grada Raba te dopredsjednika županijske skupštine Primorsko- goranske županije izrečena je zakletva kojom svi natjecatelji obećavaju sudjelovanje u istinskom sportskom duhu.

Unatoč kišovitom vremenu i mokroj odjeći i ovaj olimpijski nastup ostati će svim sudionicima i navijačima u lijepom sjećanju. Kao trajnu uspomenu svako je dijete dobilo medalju a vrtić pehar za sudjelovanje.

Naši dječaci osvojili su 2. mjesto u malom nogometu a imamo i srebro iz trčanja na 50 metara djevojčica Nadia Krpan.

Čestitke svim vrtićarima na osvojenom 6. mjestu u ukupnom poretku!

Hvala djeci, svim roditeljima na suradnji i sportskom bodrenju suradnji, trenericama koje su posljednjih tjedana pripremale djecu za natjecanja, trenerima Nogometnog kluba Crikvenica te tati Sanjinu Pažaninu koji je pomagao na terenu.

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top