Info dan HBOR-a
Objavljeno: 28.05.2019.
Obavještavamo Vas da će se 05.06.2019.godine u Novom Vinodolskom održati info dan HBOR-a koji će biti namijenjen za individualne konzultacije, kako sa poduzetnicima, tako i sa privatnim iznajmljivačima pa bih Vas molila da na Vašem webu objavite slijedeće događanje: Info dan HBOR-a u Novom Vinodolskom, 05.06.2019.godine.

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa Poduzetničkim centrom Vinodol, Udruženjem obrtnika Crikvenice i Vinodolske općine , Udruženjem obrtnika Novog Vinodolskog i TZ Crikvenice, Novog Vinodolskog i Općine Vinodolske organizira individualne razgovore poduzetnika i privatnih iznajmljivača Crikvenice, Novog Vinodolskog i Općine Vinodolske s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra Vinodol, Novi Vinodolski, Trg Ivana Mažuranića 1, u srijedu 05.06.2019.godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, kao i privatni iznajmljivači mogu se prijaviti za termin besplatnog stručnog savjetovanja o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na tel. 051 791 101 ili email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.