Čestitka jedriličarima JD-a VAL
Objavljeno: 27.08.2019.
Grad Crikvenica, točnije sportaši Grada Crikvenice, nastavljaju razveseljavati sve sportaše i prijatelje sporta, ovog puta, jedriličarke JD VAL Crikvenica, pobrinule su se za prekrasne vijesti iz kanadskog Kingstona, gdje je održano Svjetsko juniorsko prvenstvo u klasi Laser 4.7

Nika Manestar je zauzela šesto mjesto u ukupnom poretku, dok je Ursula Balas svjetsku smotru završila na devetoj poziciji u konkurenciji 64 juniorki !! Svenu Katniću njihovom mladom treneru, poniklom u JD Val Crikvenica, ovo je bilo prvo veliko vatreno krštenje, sa kojeg se vraća postignutim ogromnim uspjehom.

Čestitamo našoj crikveničkoj, za nas zlatnoj kanadskoj trojki, roditeljima, upravi kluba JD Val Crikvenica posebne čestitke, kao i njihovom prvom treneru Robertu Jurinčiću, a cijeloj hrvatskoj ekipi upućujemo velike i iskrene čestitke, na postignutom uspjehu vrijednom divljenja!

Kada tome dodamo da je titulu svjetske prvakinje osvojila je Švicarka Anja von Allmen s kojom radi opatijski trener Damir Nakrst, a da je Riječanin Roko Stipanović osvojio srebrnu medalju, moramo priznati da je Kvarnerski zaljev rasadnik talentiranih jedriličara svjetskog ranga !

Čestitke svima, i sretan povratak u Hrvatsku !