Nezaboravan vikend uz Crikvenica 4 Pets
Objavljeno: 25.09.2019.
Znate li da nam stiže jedan poseban vikend? Bit će istovremeno jako veseo, edukativan i prepun neočekivanih situacija i iznenađenja, jer takvi su i njegovi glavni junaci – kućni ljubimci.
Baš kao i u svakodnevnom životu, neće biti bitna ni njihova veličina, boja ni dob, jer uopće ne sumnjamo da će svi u trenu osvojiti vaša srca.

Događanje pripremljeno njima u čast zove se „Crikvenica 4 Pets“, a održavat će se 28. i 29. rujna u centru Crikvenice. Kao i prethodne dvije godine, i ovogodišnji će program biti ispunjen cjelodnevnom zabavom i uživanjem za sve generacije posjetitelja (naravno, i onih na četiri noge). Neprocjenjiva je vrijednost ovoga događanja edukacija za djecu, ali i odrasle. Tako će, primjerice, demonstracije vježbe poslušnosti pasa, tematska likovna radionica, predstava o kućnim ljubimcima ili upoznavanje s nezbrinutim životinjama koje traže svoj dom dodatno osvijestiti važnost odgovornosti, brige, pažnje i ljubavi prema životinjama.

Održat će se i nacionalna izložba pasa – „CAC Crikvenica“, u kojoj će sudjelovati gotovo 300 pasa te će se izabrati prvaci u raznim kategorijama. „Ljuti“ će se konkurenti zasigurno lijepo družiti i izvan natjecateljskoga dijela programa te nas još jednom podsjetiti na ono što je uistinu važno kod svakog natjecanja – ne nužno pobjeda, već nezaboravno iskustvo, nova prijateljstva i dobra zabava. Psi i njihovi vlasnici će se posebno opustiti i uživati u nedjelju poslijepodne na najveselijoj i najposebnijoj karnevalskoj povorci, koju je teško opisati riječima, jednostavno je morate vidjeti.

PROGRAM – "3. Crikvenica 4 Pets“:
subota, 28. rujna, centar
-09:00 - 17:00 - Nacionalna kinološka izložba – CAC Crikvenica
-10:00 - 19:00 - Sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce

nedjelja, 29. rujna, centar
-10:00 - 19:00 - Sajam proizvoda i usluga za kucne ljubimce
-10:00 - Likovna radionica za djecu (tema: kućni ljubimci)
-10:15 - Tetovaže za kućne ljubimce i Face-painting za djecu
-10:30 – Dječji nastup – plesna sekcija KUD-a „Vatroslav Lisinski“
-11:00 - Dječja predstava o kućnim ljubimcima: "Festival životinjskog carstva"
-11:30 - Klaunska predstava – izrada životinja od balona
-15:30 - Priprema i uređivanje ljubimaca za karneval - Beach bar „Figa“
-16:00 - Demonstracija vježbe poslušnosti pasa
-17:00 - Karneval kućnih ljubimaca - predstavljanje na Trgu Stjepana Radica
Druženje sa psima i mačkama iz skloništa za nezbrinute životinje Veterinarske ambulante Crikvenica i Udruge Sretna Šapa

Uživajte s vašim ljubimcima na zajedničkom karnevalu – prijave i informacije su u Info centru Crikvenica: e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom: +385 99 216 9313.

Uvijek je uzbudljivo i na našim društvenim mrežama! Naime, uoči događanja „Crikvenica 4 Pets“ pripremili smo natječaj FEELS & THRILLS: PETS EDITION CONTEST na Facebook i instagram stranici Crikvenica-Croatia, koji je u tijeku i traje sve do subote, 28. rujna do ponoći. Dragi vlasnici kućnih ljubimaca, iskopajte najslađe, najdraže i najsmješnije fotografije vaših najboljih prijatelja i objavite ih u komentarima ispod objave Feels & Thrills na Facebook stranici Crikvenica-Croatia ili na vlastitom Instagram profilu uz obavezno korištenje #feelsandthrillscrikvenica. Najuspješniji će osvojiti poklon bon hrvatskog brenda „Nekmar Pet Nutrition“ u iznosu od 300 kuna. Više detalja i pravila natječaja možete pronaći na: bit.ly/Feels_Thrills_Pets_Contest.

Pozivaju se sve male i velike njuške dobre volje da 28. i 29. rujna dođu na „Crikvenica 4 Pets“!
P.s. Iako imamo plan, odstupanja su uvijek moguća kad su u pitanju oni kojima ovo događanje i pripada – naši najdraži kućni ljubimci. Upravo je to razlog više da se prepustite opuštenom druženju, iznenađenjima i zabavi u centru Crikvenice. I to već ovaj vikend. 

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suorganizatori: Hrvatski kinološki savez, Škola za obuku pasa „Kostrena“, Beach bar „Figa“, Veterinarska ambulanta Crikvenica
Pokrovitelji: Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o.