Novogodišnjom zabavom za pse završio Advent u Crikvenici
Objavljeno: 02.01.2020.
Ovogodišnji Advent završio je s početkom nove godine, a posljednji vikend, uz lijepo vrijeme bio je prepun događanja i posjetitelja.

Tako je u petak sve prisutne zabavljao DJ Luca Montecchi te Top-show bend Cabaret, dok je u subotu održana radionica novogodišnjih želja za najmlađe. U večernjim satima je Preradovićevu rasplesao Trio Marinero sa raznolikim repertoarom.

Nedjelja je bila rezervirana za Vrlo zapetljanu ledenu priču koja je izvedena na crikveničkom klizalištu Ledena morska bajka, od strane klizačkog kluba Medo, dok je u isto vrijeme u Preradovićevoj ulici predivnu blagdansku atmosferu stvorio duo Medea Market Sindik i Mateo Žmak.

I ove godine, u Crikvenici je tradicionalno dočekana Stara godina. Program je započeo već u 18:00 sati uz grupu Trend, a u 18:30 svi prisutni pustili su šarene svijetleće balone dobrih želja u nebo. Preradovićeva ulica bila je dupkom puna šarenih balona koji su uz odbrojavanje odletjeli u nebo uz najljepše želje. Program se nastavio uz DJ PowePlayera, dok je glavni gost večeri Guliano u pratnji Diktatora odlično zabavio sve posjetitelje. Tako je uz vesele zvuke i šarene balone Crikvenica ušla u posljednji dan stare godine.
S obzirom da je Crikvenica i pet friendly destinacija, ove je godine uveden i jedan novitet u program Adventa, a to je Dog New Year's party, jedinstven događaj ovog tipa.

Na prvi dan nove godine, 1. siječnja u Preradovićevu je došlo gotovo 60 pasa sa svojim vlasnicima te je za njih bila priređena prava zabava. Vlasnici su na pozornicu došli sa svojim kućnim ljubimcima te ih predstavili i rekli šta vole nakon čega je svaki od prvih 20 vlasnika na pozornici izvukao papirić s brojem i dobio predivnu nagradu sa svog ljubimca.

Osim predstavljanja i fotografiranja, svi psići koji su stigli u Preradovićevu na kraju zabave dobili su komad torte napravljene samo za njih, dok su i svi ostali psi koji su došli na zabavu dobili nagradu u obliku raznih poslastica te su fotografirani sa svojim vlasnicima.
Zabavu za četveronožne prijatelje organizirali su Grad Crikvenica i Monty's Dog Beach&Bar.

Ovim događanjem ujedno je i završena adventski program u Crikvenici što se tiče programa u Preradovićevoj ulici. Klizalište Ledena morska bajka biti će još skoro desetak dana, odnosno točnije do kraja idućeg tjedna na Trgu Stjepana Radića, a u nedjelju 5. siječnja svim polaznicima Škole klizanja bit će uručene diplome.