Upis u program predškole
Objavljeno: 14.01.2020.
Pozivaju se roditelji predškolske djece s prebivalištem ili boravištem na području Grada Crikvenice, koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću, na upis u program predškole. Upis se provodi od 7. do 17. siječnja 2020. godine.

Program predškole je obvezan za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću. Program će se provoditi od 3. veljače do 29. svibnja 2020. godine u trajanju od 2,5 sati svaki radni dan. Roditelji će prije početka programa dobiti detaljnije upute o programu održavanja i vremenu realiziranja predškole, ovisno o broju prijavljene djece. Program predškole je besplatan.

Za upis djeteta je potrebno priložiti zahtjev za upis i dokaz o prebivalištu ili boravištu djeteta na području Grada Crikvenice. Zahtjev za upis se može preuzeti u tajništvu vrtića ili ovdje. Prije početka programa predškole roditelji su obvezni dostaviti potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu djeteta.

Zahtjev za upis s potrebnom dokumentacijom se može dostaviti u tajništvo vrtića svakim radnim danom od 7,30 do 14,30 sati, putem online obrasca ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.