Novi maškarani vikend, novi doživljaji
Objavljeno: 29.01.2020.
Na Rivijeri Crikvenici glavnu ulogu i dalje imaju tradicionalne i neumorne maškare. Sve su maštovitije, veselije i raspjevanije. Unose radost u duge zimske dane, prkose i južini i buri. Što je na maškaranome jelovniku ovoga tjedna?

Gradska će sportska dvorana u Crikvenici u subotu, 1. veljače, pucati po šavovima, baš kao i svake godine kada brojni posjetitelji s nestrpljenjem čekaju da na maškaranu pozornicu zakorači jedan od najboljih i najveselijih zabavljača među glazbenicima. Dovoljno je reći samo to da je njegovo ime Joško Čagalj – Jole, i znat ćete da nas čeka prava fešta do ranih jutarnjih sati, Vjerujemo da će i ove subote biti jaka konkurencija za najbolje maske, stoga zasučite rukave, dobro se maskirajte i još bolje zabavite! A kad ogladnite, kušajte ukusna jela na Maškaranim večerama (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990, detalji o jelovnicima na www.maskare.net).

Nedjelja, 2. veljače, bit će u malo sporijem ritmu. Naime, u 15 sati u Hotelu „International“ u centru Crikvenice počinje maškarana čajanka i tombola, uz ukusne slastice, animaciju, zabavu i ugodno druženje odraslih i malih maškarica.

„Vesela maškarana škrinjica“ u Crikvenici i dalje nudi razne popuste i pogodnosti, kao što je, primjerice, 10 % popusta za maškarane goste. Detalji o lokacijama nalaze se na letku Maškara 2020. i na www.maskare.net, gdje možete pronaći i posebnu ponudu smještaja. Zahvaljujući Gradu Crikvenici, subotom besplatno vozi maškarani City bus, a raspored vožnje možete pronaći na www.maskare.net.

Neka Vaše odredište za uživanje, opuštenu atmosferu i zabavu i ovaj vikend bude maškarana Rivijera Crikvenica! Dobitna kombinacija za najbolju maškaranu zabavu je: Crikvenica, subota, gradska sportska dvorana, Jole.
Veselimo vam se!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suorganizatori: „Fine Food“, „Eko- Murvica“ d.o.o., „Jadran“ d.d.
Suradnici u organizaciji: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, udruge za očuvanje narodnih običaja „Duga“, „Gornji kraj“ i „Matkovići“, Udruga „Kušac“, Katedra čakavskoga sabora „Kotor“, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Društvo „Naša djeca“ Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske
Pokrovitelj: Grad Crikvenica
Sponzori: „Adrialin“, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Pavlomir, Hotel „Marina“ Selce, Ronilački centar „Mihurić“, „Marinero Tours“, „Hyper Dizajn“, „Lidl“, Hostel „Karlovac“, Županijska lučka uprava Crikvenica
Medijski pokrovitelji: Narodni radio, 24 sata, Tunera Info, Radio Rijeka