Podjela paketa korisnicima - GDCK Crikvenica
Objavljeno: 29.04.2020.
Nakon podjele pomoći socijalno ugroženim građanima s područja Grada Crikvenice uoči Uskrsa, GDCK Crikvenica je organiziralo i podjelu paketa nabavljenih iz donacija koje su Obrtnička komora PGŽ, Hrvatska obrtnička komora i tvrtka Studenac d.o.o. uplatili na račun Društva Crvenog križa PGŽ.

Županijsko društvo Crvenog križa je doniranim sredstvima kupilo i distribuiralo pakete za sva društva Crvenog križa s područja PGŽ kako bi se, prema socijalnim kriterijima, podijelili korisnicima s područja koja pokrivaju pojedina društva CK.

U dogovoru sa CZSS Crikvenica, te u suradnji s udrugom Vavik vjerna Kirija i Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, paketi su podijeljeni na adrese 35 korisnika.

Članovi udruge Vavik vjerna Kirija su se, i ovaj puta, spremno odazvali pozivu našeg društva da pomognu u podijeli pomoći, a akciji se pridružio i Kristijan Koščić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske kao predstavnik donatora, ali i kao član udruge.

Koristimo priliku da, još jednom, zahvalimo vodstvu i članovima udruge Vavik vjerna Kirija koji su nam na raspolaganju u svim humanitarnim akcijama, te Udruženju obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske koje je prepoznalo potrebe zajednice u uvjetima epidemiološke krize, te pružilo pomoć u skladu sa svojim mogućnostima.