Dvostruki poraz vaterpolista na Lošinju
Objavljeno: 21.07.2016.

Mlađi kadeti i seniorska momčad vaterpolista gostovala je na Lošinju, a povrataka i nije bio sjajajan. Dva poraza uslijedila su ponajviše zbog nekompletne ekipe, ali i nedosljedno provedenog dogovora prije početka utakmice. Na sastanku se je sve znalo (!?), ali je Ivan Gledec, na kojega je trebala biti fokusirana gostujuća obrana, već u prvoj četvrtini postigao tri od svoja četiri gola. Utakmica je nakon početnih 5:0 odlučena u vrlo ranoj fazi igre.

SENIORI

LOŠINJ – CRIKVENICA 16:6
LOŠINJ
: Latin. Čorak 2, Marković 1, Šeperović, Ivković, Tomich 1, Domagoj Jureša, Domenico Jureša 2, Kordić, Tomše 3, Šimičić 2, Tićak, Lozančić, Gledec 4.
CRIKVENICA: Glavurtić, I.Galić, B. Galić, Brozičević, Maček 1, Cvetković, Karlović, B. Car 2, Augusti 1, Blašković, M. Car, Severinski 2, Katnić, Gašparović.

MLAĐI KADETI

LOŠINJ – CRIKVENICA 12:6
LOŠINJ
: Bonić, Tićak 3, Jakupović, Banac, Muškardin, Janković 1, Banović 3, Domazet 3, Sorić 2, Stipanov, Gorupić, Pupovac, Jušup, Sutlić.
CRIKVENICA: Stojčić Mureta, Šutija, Galić 1, Knez, F. Ratković, Sučić, Novkovski 2, Pavlić, Ćović, Škiljan 3, D. Ratković, Lončarić, Klarić, Babić.

Propozicije dozvoljavaju da u se u sastavima nađu i 3 djevojčice, koje mogu biti i starijih godišta. Upravo to je i presudilo utakmicu, ali i činjenica da nema provjera godišta, što je česta pojava u utakmicama mlađih kadeta. Kod CVK istaknuo se je Borna Stojčić Mureta na golu, te Marko Novkovski i Enrino Škiljan. Kod domaćih ponajbolje sve tri djevojčice Leona Janković, Dea Domazet i Aurora Stipanov.