VATERPOLO - Zoran Brozičević novi predsjednik vaterpolista
Objavljeno: 25.07.2016.

Prošle su četiri godine od razlaza vaterpolista i plivača, koji su nastavili svatko sa svojim samostalnim djelovanjem. Ipak problem, onaj krucijalni ostaje i dalje. Nedostatak bazena, natkrivenog plivališta tišti jedne i druge.

Konkurencija ide naprijed. Rovinj i Pula uskoro dobivaju natkrivene bazene, Opatija i Kostrena privukli su se sa svojim aktivnostima bazenima na Kantridi, a CVK će i dalje igrati i trenirati na svojem Gradskom plivalištu.

A djece ima, bore se i seniori u minijaturnoj ligi sa samo četiri kluba. Prije dva tjedna su počeli sa natjecanjem, za dva tjedna prvenstvo je gotovo !

Preostale su još samo utakmice u Rovinju (31.7), Puli (13.8), te utakmica sa Lošinjom u Crikvenici (6. ili 7. kolovoza). Divlja liga se igra 5. kolovoza, ostaje još jedan turnir za mlađe uzraste...

Usprkos problematici klub ide dalje sa novim vodstvom, uz podršku dosadašnje garniture operativaca koji ostaju u Izvršnom odboru.

Novi predsjednik je Zoran Brozičević, dopredsjednik Mladen Gržičić i tajnica Andrea Brnjac. Goran Ježić, Marko Car, trener Luka Lončarić, te roditelji Silvano Ratković, Stipe Galić i Marija Karlović, kao odani vojnici kluba tu su kada treba.

A i ne treba previše, vaterpolisti su zadovoljni sa skomnim, ali bazen, ah...