VATERPOLO - Polovičan učinak u Rovinju
Objavljeno: 02.08.2016.

Vaterpolisti su se vratili sa posljednjeg gostovanja u Rovinju, gdje su kadeti poraženi od Delfina 17:4, dok su seniori upisali još jednu pobjedu protiv momčadi trenera Burburana.

Kadeti su podbacili, jer se je poznavajući omjer snaga očekivao mnogo bolji konačni ishod. Pritajice se je očekivala možda i pobjeda. Zadovoljili su samo Lovro Knez, na kojemu su skrivljena 4 peterca, a i sam se je upisao u listu strijelaca. Odličan je bio i Vilim Kordiš, koji je iskoristio tri sedmerca, a dao je vrlo dobar učinak i u obrani.

Seniori su se po starom običaju zagrijavali malo duće, ali kada je krenulo... Najbolje u trećoj četvrtini, iako je domaćin u finišu utakmice priprijetio i zaostao za samo jedan gol. Vrlo dobri Glavurtić na golu, Brnjac i Maček, a posebno dojmljivo je odigrao Bojan Car protiv „svojih“. Peterostruki strijelac, asistent kdo tri pogodka, neprelazan u obrani. Prvo ime utakmice !

DELFIN (Rovinj) 10
CVK CRIKVENICA 11
(2:1, 3:4, 1:5, 4:1)

DELFIN (Rovinj): Maras, bogdanović, Radedić 1, Kušanović, Cerniar 2, Brajnović, Vekić 1, Kancelir, Stupin 4, Dell'orro, Laginja, Uljanić, Trošt, Poropat 2.

CVK CRIKVENICA: Glavurtić, Galić, Brozičević, Maček 2, Cvetković, Gržičić 1, B. Car 5, Augusti 1, Brnjac 1, M. Car, Severinski 1, Karlović.