RUKOMET - Start Murvice
Objavljeno: 19.08.2016.

Na novom pomoćnom nogometnom igralištu NK Crikvenice počele su sa pripremama rukometašice Murvice iz Crikvenice.

Nakon uvodnog pozdravnog govora predsjednika Damira Ljubanovića, igračice su upoznate sa programom priprema i dinamikom treninga do početka prvenstva, koje za Murvicu počinje utakmicom 1. kola Druge HRL zapad 1. listopada u Sisku.

Trener Mladen Prskalo predstavio je nove igračice koje su izrazile želju da zaigraju u Murvici. Rubrika odlazaka je - prazna.

Zanimljiva su imena koja su stigla ili će stići u klub. 

Ana Debelić stigla je pod Kotor iz Liburnije i zaoštriti će konkurenciju na crti. U klub se je nakon uspješne karijere (Oriient Presoflex, Izola, Umag) vratila golmanica Sabina Spahić. Iz Senie je pristupila Marijeta Lekaj, a iz Zameta je stigla Lea Petrinović, koja ima problema sa križnim ligamentima, koje će pokušati sanirati. Aktivirala se je i nekadašnja ljevoruka igračica Valentina Kršul, a radne obaveze pokušati će sa treninzima uskladiti i Karmen Uremović.

Na prvom treningu bilo je 14 igračica, dok su zbog posla izostale Grozdek, Tomić, Ljubanović, Jurčić...

Tijekom ljeta bilo je mnogo upita vrlo poznatih rukometašica, koje su izrazile želju da karijeru nastave u Crikvenici, ali je uprava kluba bila doslovno prisiljena zaustaviti taj interes u cilju afirmacije svojih vlastitih igračica iz široke baze koja dolazi iz inkubatora trenera Zvonimira Kutije.

Prve kondicijske treninge vodi Marko Troskot. stručnjak za fizičku pripremu koji je i prošle godine radio sa Mladenom Prskalom.

Do daljnjega će se treninzi odvijati na nogometnom igralištu, pomoćnom terenu, a u slučaju lošeg vremena u Gradskoj sportskoj dvorani.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top