STOLNI TENIS - Turnir Plaža II
Objavljeno: 19.08.2016.

Zoran Turk i Spasoje Matijević pobjednici

STK Crikvenica održava već dugi niz godina tradiciju organiziranja turnira Plaža, koji su postali sastavna sportska ponuda u ljetnim mjesecima. Tijekom ljeta vrijedni stolnoteniski djelatnici organiziraju 2-3 turnira, na kojemu se okupi 50-60 stolnotenisača iz regije, ali i inozemstva. Drugo izdanje ovog popularnog turnira ujedno je bio i dio programa obilježavanja Dana Grada Crikvenice.

Na posljednjem turniru nastupilo je 22 seniora koji su krenuli sa razigravanjem iz 6 grupa, te 10 igrača +50 (oni kažu da nisu veterani!!). Hrabro su se borile i naše djevojke Iva Košuljandić i Diana Pečanić, koja su u grupi imale po jednu pobjedu i jedan poraz. Dijana je imala i „pegulu“ što je u grupi imala nekada proslavljenog internacionalca Vitomira Vidovića, od kojega je izgubila 1:3. U grupi E nastupila je i Perhat Maja iz Sv. Jakova.

Iz Crikvenice u ovoj uzrasnoj kategoriji igrali su još Oliver Lelas, Alafetić Ronald, Lovorko Gržac, Igor Car, a u starijoj konkurenciji Marinković Dragomir i Blatančić Pejo.

U seniorskoj konkurenciji sastala su se dva igrača Bajera, Zoran Turk koji je sa 3:2 (-9,- 10, 9, 9, 9) pobijedio svojeg klubskog kolegu Branimira Kovačevića.

Kod starijih seniora pobjednik je Spasoje Matijevič iz Rijeke, inače dugogodišnji igrač, trener i tajnik STS PGŽ, koji je sa 3:0 (8. 9, 15) pobojedio Bfanka Grahovca iz Zagreba.

Turnir je zanimljiv i po dodatnom setu produžetka, koji slijedi nakon službenog dijela turnira, za kojega znaju reći i da je treće poluvrijeme.

Trenuci za čašice razgovora (ali i one druge !), šalu, pjesmu i dogovor za iduću Plažu.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top