STOLNI TENIS - Marta Vukelić u TOP-10 Europe
Objavljeno: 02.09.2016.

Odlična vijest stiže iz ETTU-a i ITTF-a. Naša mlada reprezentativka Marta Vukelić dobila je poziv za sudjelovanje na međunarodnom kampu koji će se održati u Luxemburgu (6. -12. rujna) i to zajedno sa najboljim svjetskim mladim igračicama. Pozivnicu za ovaj eminentni kamp dobilo je nekoliko najboljih japanskih i korejskih igračica, a glavni treneri na tom kampu biti će najcijenjeniji kineski stručnjak Li Xiaodong i Zhang Vinind, bivša igračica koja slovi za jednu od najboljih stolnotenisačica u povijesti ovog sporta.

Dobre vijesti ne dolaze same ! Izvornik i trener Nikica Vukelja potvrdio je kako je Marta izborila nastup na TOP-10 naboljih kadetkinja Europe koji će se održati u Pragu od 7. - 9. Listopada.
I onda treća, najveća vijest i super priznanje za Martu Vukelić. Naša stolnotenisačica je pozvana da nastupi za reprezentaciju Europe na ITTF World Cadet Chellengeu koji će se održati od 21. -29 listopada u Šangaju, Pozvana je kao četvrta igračica uz Ruskinju Taylakovu, Čehinju Blaskovu i Rumunjku Plaiman, do je trenerica slavna Csilia Batorfi iz Mađarske.

Ogromno priznanje, koje će iziskivati dosta izbivanja iz škole i školskih obaveza. Kod Marte je sve moguće i savladivo !

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top