Kriza Crikvenice se produbljuje - CRIKVENICA - NEHAJ 0:1
Objavljeno: 19.09.2016.

Crikvenica Gradski stadion. Gledalaca: 250. Sudac: Dalibor Šušnjar (Rupa).

Strijelac: 0:1 - P. Prpić (72)

CRIKVENICA: Srok, Smojver, Merle,  Vukelić, A. Imamović (od 80. Gašparović), Butorac, Buršić (od 80. Kvezić), Rubčić (od 80. Mazzarolli), Mijolović (od 80. Kuna), Frančišković. Trener: Goran Gajzler.

NEHAJ: Baričević, Babić (od 70. L. Vukelić), Opala, Vrban, Bilen, J. Prpić (od 80. Špalj), Pejanović, Lopac, I. Vukelić, Hajdini, Hodak (od 65. P. Prpić). Trener: Igor Baričević.

Igrač utakmice: Igor Baričević.

Utakmica u kojoj je prvi udarac upućen prema jednom od dvojice nezaposlenih vratara tek u 54. minuti, ne može dobiti prolaznu ocjenu. Nekompletni gosti ostvarili su zasluženo svoju prvu prvenstvenu pobjedu golom Petra Prpića. Šest minuta nakon što je ušao u igru, iz prvog i jedinog udarca upućenog tijekom utakmice na gol Sroka, uskocima je donio veliku radost. Precizan, prizeman udarac, sa 17-18 metara, kojega nitko od domaće obrane nije pokušao spriječiti, odsjeo je u donjem desnom uglu - 0:1. Domaćin je u drugom poluvremenu imao nekoliko stihijskih pokušaja, koje je sigurni Baričević bez problema otklonio. Crikvenica koja je uoči prvenstva najavljivala borbu za sam vrh ljestvice, nakon  samo četiri kola duboko je prikovana za začelje. Novi domaći poraz izazvao je poslije utakmice jake potrese, koji su se manifestirali i ostavkama. Sigurno je da je odstupio trener Goran Gajzler, a uprava će morati ući u dublju analizu velike, otvorene krize kluba u ranoj fazi prvenstva.

 

S. Lončarić