NOGOMET - KUP UTAKMICA ZA ZAVRŠNICU 2016.
Objavljeno: 28.09.2016.

CRIKVENICA NAPRIJED 7 : 2

CRIKVENICA: Gradski stadion.

Gledalaca: 75. Sudac: Zvonko Radić (Kastav).

Strijelci: 1:0 - Imamović (11), 2:0 - Kuna (30-11m), 3:0 - Kuna (33), 4:0 - Rubčić (35), 4:1 - A. Rubčić (52), 5:1 - Buršić (57), 6:1 - Butorac (71), 6:2 - Jasprica (84), 7:2 - Rubčić (87).

Žuti kartoni: Imamović, Mazzarolli (Crikvenica) i Savić (Naprijed).

CRIKVENICA: Srok (od 82. Fazlji), Merle (od 68. Firkelj), Vukelić, Smojver, Imamović, Rubčić, Buršić, Xheladini, Mazzarolli (od 68. Mijolović), Butorac, Kuna.

NAPRIJED: Opalić, Rubčić, Juraga, Rukavina, Savić, Gržinčić, Veljačić, Blašković, Dorčić, Jasprica, Pravdica (od. 48. Polić).

Iako su u Crikvenicu došli svi igrači NK Naprijed iz obližnjeg Hreljina, na travnjak Gradskog stadiona istrčala je pričuvna momčad trenera Marina Mikca. Preciznije, iz postave koja je pobijedila u subotu ekipu NK Lošinj, u derbi susretu lige, u sastavu se našao samo Dorijan Juraga. Udarni igrači pratili su susret sa tribina.

Nekada je Kup bio praznik za igrače i gledaoce. Danas je riječ o tlaki, prije svega za iscijeđene klupske blagajne. Igranje završnice Kupa NS PGŽ je veliko priznanje za svaki klub, ali do njega treba odigrati 4-6 utakmica, što blagajnici odmah množe sa troškovima službenih osoba ili cijenom prijevoznih troškova.

Svi imaju neka svoj viđenja, prijedloge, ali problem se ponavlja iz godine u godinu.

Sa druge strane i domaćin je bio prorijeđenih redova, ali sa novim (starim) trenerom Josipom Vukelićem, kojemu je plasman NK Crikvenice u slijedeće kolo kupa (četvrt završnicu) donio potrebni zalet uoči utakmice sa Lokomotivom u subotu u Crikvenici. 

Na klupi domaćih predsjednik i dežurni spasitelj Marko Prpić pomaknuo se je samo za jedno mjesto u zapisniku - ono predviđeno za predstavnika kluba.

U utakmici sa raskošnom efikasnošću bilo je i atraktivnih poteza. 
Svakako da je najljepši trenutak na utakmici bio volej udarac Rubčića u samom smiraju utakmice, sa 18 metara iz kosa. Pravi euro-gol...

Mreže su tresli ponajviše Rubčići, Deni kod Crikvenice tri puta, Adam jednom kod Naprijeda, nakon velike pogreške uže obrane domaćina. Efikasan je bio i Goran Kuna, poslovično precizan iz kaznenog udarca, ali i iz brzog prodora sa lijevog krila za treći gol Crikvenice nakon pola sata igre.

 

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top