RUKOMET - Zamet zove Murvicu
Objavljeno: 04.10.2016.

Odličan ulazak u prvenstvo okrunjen pobjedom u Sisku, koji je uslijedio nakon ozbiljno odrađenih priprema, kao i opća situacija u i oko kluba, nisu ostale neprimjećene u regiji.

Ove godine u prvenstvo ŽRK Murvica je ušla dodatno ojačana i ide u red kandidata za visoki plasman u Drugoj ligi. Struka ŽRK Zameta prati rad igračica trenera Mladena Prskala i na trku Riječkih olimpijaca su odlučili da naredna dva tjedna odigraju dvije ogledne, trening utakmice ova dva kluba.

Prva na redu je utakmica Zameta i Murvice, koja će se odigrati u srijedu, 5. listopada (19,30) u Centru Zamet u Rijeci. Dobra prilika za novo dokazivanje...

Uzvrat će biti naredni tjedan u Crikvenice, pa će to biti nova prilika za ljubitelje rukometa da na djelu vide jednu od naših najboljih ženskih ekipa.

Murvica će slijedeću utakmicu Druge HRL-zapad igrati u nedjelju sa Udarnikom sa početkom u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

U sezoni 2015/16 Murvica je sa Udarnikom igrala u gostima 23:23, dok su u Crikvenici domaće igračice pobijedile rezultatom 28:23.

 

 

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top